IT-Løsninger

Vi tilbyder mildest talt alt inden for elektronik, hvad enten det drejer som om specifikke hardwarekomponenter, eller blot et TV til stuen. Så spar dig for besværet, og lad os finde den billigste løsning, samtidge med den opfylder dine krav.

Vores koncept er ikke at lave store avancer varen, men at få lov at bringe varen ud og sætte den op så den netop er klar til brug. Derfor kan du være sikker på at hvad du køber gennem os, er klar til det ønskede brug. Og vi kigger gerne forbi på et senere tidspunkt, hvis du ikke er tilfreds eller blot vil have ændret nogle ting.

Når du køber gennem os, er du sikker på at få den bedste kvalitet, til den billigste pris. Vi ved nemlig hvad vi snakker om, og er istand til at gennemskue en computeres eller TV's specifikationer, og på den måde udvælge netop hvad passer til dine behov.

Vi er også leveringsdytige i komplete IT-systemer til mindre virksomheder, eller blot hvis husstanden skal have nye computere. Vi er måske ikke altid billigere end elgiganten, men tilgengæld er produktet vi levere klar til at kører, og hvis der bliver problemer kommer vi straks!

Vi sælger selvfølgelig også produkter i løs vægt, som kan enten hentes eller bringes ud i original uåbnet indpakning.

Opgradering af eksisterende PC'er er en af vores hovedspecialiteter, dog kan det mange gange være billigere at købe ny. Men lad os spare dig for besværet med installation, tomme papkasse og en gammel pc der skal på genbrugspladsen. Vi flytter selvfølgelig også alle dine ting over på en ny PC.

 

Ring og få en uforpligtende snak: 25 56 63 13

Eller send os en email, hvad du skal bruge: bv@bvedesign.com

 

Webshop

Se vores webshop her

Vi kan altså levere alt hvad du skulle have brug for, hvad enten det er et specifikt produkt, eller det blot er en forespørgesel på et produkt du ikke kender.

Vi finder det billigste netop til dig, og vi kommer gerne og montere og installere det hjemme hos dig.

Vi er leveringsdygtige i alt:

TV - og tilbehør

Computere - og tilbehør

Servere - og tilbehør

Mobiltelefoner - og tilbehør

Og meget, meget mere...

Se vores webshop