IT-Support

Baldur og Vedel IT tilbyder den billigste IT-support og service. Vores koncept er ikke at lave profit, men at give kunden en god oplevelse. Derfor tilbyder vi markedest mest fleksible supportløsninger, så vi kan hjælpe så mange så effektivt som muligt uden det koster kassen.

Netop når du allermest står og mangler hjælp til at problem med computeren eller anden hardware, står vi klar til at hjælpe dig, enten via telefonen, gennem fjernsupport eller ved et kundebesøg. Når du har anmeldt dit problem, vurdere vi hvordan problemet kan løses hurtigst og billigst. Og du betaler selvfølgelig ikke noget hvis problemet ikke bliver løst.

Vi tilbyder stort set alle slags support og service, alt fra reperationer til at finde data på en ødelagt harddisk. Ring til os, og vi kan garanteret også hjælpe dig...

Featured Services

On-line service 24/7

Med On-line service mener vi at kunne tilbyde en hotline service enten via telefon, eller ved hjælp af fjernsupport.

Telefonisk support:

Hvis du ønsker support over telefonen, og mener du ved en grundig guidning selv er istand til at løse problemet, skal du blot ringe os op, eller sende en SMS så vi kan ringe dig op for at løse problemet.

Telefonnummeret du skal ringe på er: +45 25 56 63 13

Både support på Dansk og Engelsk. Det koster dig ikke noget at forsøge!

Online Support:

Vi tilbyder også support via fjernskrivebord, hvilket er den mest effektive måde at løse softwareproblemer med computeren på. Ved fjensupport sender vi dig en email med et lille program du skal downloade, hvilket giver os adgang til dit skrivebord.

Vi kan enten kontaktes pr. telefon eller over email. Mange gange er den mest effektive metode en kombination mellem de to metoder.

Skriv en mail med dit problem, og vi sender dig et link: bv@bvedesign.com

Hjemmebesøg

Hvis problemet er et hardware problem, skal det løses ude hos dig som kunde. Det kan være der skal skiftes en del i PC'en, eller at problemet er af en karakter der gør det mere aktuelt at løse det hvor man selv er tilstede og kan se problemet med egne øjne.

Derfor tilbyder vi udkørsel ud til din bopæl, og løser problemet med det samme eller tager PC'en med hjem til reperation. Vi kommer selvfølgelig med den igen når den er reperaret, og sætter den op som den stod før.

Hvis vi mod forventning ikke kan løse problemet koster det dig selvfølgelig ingenting, og vi vil gerne være behjælpelige med at sætte ny PC op eller på anden måde få dig kørende igen.

Prisen for et hjemmebesøg er normalt på timebasis, og for kørsel længere væk kommer der et kørselsgebyr oven i.

Vi tager som udgangspunkt 275,- excl. moms i timen, og 3,5,- excl. moms pr. km.

Aftaler om servicebesøg til fastpris kan selvfølgelig oprettes.

Vi er der for din skyld, og skal ikke lave nogen profit. Derfor kommer vi lige når det passer dig, også akut uden for normal arbejdstid, uden at det koster ekstra.

NB: Normalt trækkes ikke kørsel for kortere ture. Et besøg kan tage alt fra 5 min. til flere timer, og du betaler kun for den eksakte tid. De fleste servicebesøg klares hurtigt og nemt og vi kommer allerede samme dag.

Mission

Vores mission er at løse problemer med IT enkelt og nemt, uden at det skaber bøvl for dig som kunde.

Vi prøver at hjælpe almindelige danskere med alle de problerme IT volder i den moderne verden.

Vi er gode til noget, og denne viden vil vi gerne dele med alle andre også.

Det ville gøre alles hverdag meget mindre stressfuld, hvis vi bruger elektronikken til at hjælpe os i stedet for at den stjæler tid fra os med irreterende problemstillinger.

Ring nu...!