Firmaprofil

Vi er en lille nystartet virksomhed, der hjælper private og mindre virksomheder med netop deres IT problemer. Vi tilbyder både produktbaseret løsninger, samt support og rådgivning.

Baldur og Vedel I/S startede tilbage i sommeren 2010, som et to-mands projekt om at hjælpe "nødstedte" danskere med deres IT problemer. Derudover ville vi gerne dele vores efaringer i opsætning af computere og tilhørende software med de mange dansker, der netop ikke interessere sig så meget for dette.

Da vi er momsregistreret kan vi udover de private, også tilbyde at hjælpe mindre virksomheder, med den fordel at udgifterne kan trækkes fra. Dette hjælper enkeltmands/mindrevirksomheder, som landbrug, tømrefirmaer mv. med at få netop den hjemmeside der kan skabe profitten, eller hvis PC'erne skal udskiftes uden det skal koste kassen, men bare køre problemfrit.

Vi udfører stort set alle slags job, hvad enten det gælder IT-support, IT-løsninger eller Designløsninger. Vi giver gerne tilbud på opgaver samt udfører sarbejde til fastpris, så der ikke er nogen risiko for store uforudsete regninger. For IT er jo noget af det mest uforudsigelige, hvorfor vi gerne vil hjælpe med at gøre det nemmere for folk at håndtere i dagligdagen, samt løse de små dumme problemer der tit opstår i forbindelkse med IT.

 

Kontakt os idag med dit problem.....

Virksomhedens mål

Vores mål er at levere de billigste tilpasset IT-løsninger på Sjælland, Fyn, Ørerne og Sønderjylland, samt tilbyde IT-support og service med udkørsel til bopæl i samme områder. Derudover gør internettets mange muligheder det idag muligt at levere moderne Webdesigns over hele landet..

Hvem er vi

Da vi startede virksomheden tilbage i 2010 gik vi begge på HTX, som er det teknsiske gymnasium. Vi har begge stor interesse i IT, og de mange muligheder heromkring.

Idag studerer vi begge i en teknisk retning, samt har medhjælpere der alle studere IT på højt niveau. Dette giver os mange tekniske videnskaber, som selv de mest gavede IT-folk ikke besidder.

Firmaet er startet af:

Andreas Baldur Hansen - Stud.Can.Polyt

- abh@bvedesign.dk

Martin Vedel Nielsen - Stud.Med.Vet

- mvn@bvedesign.dk